Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborovo - tuřínový nákyp)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 538 kJ /
1 563 kcal
Bílkoviny66,49 g
– z toho živočišné bílkoviny17,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny49,13 g
Tuky21,66 g
– nasycené4,31 g
– nenasycené10,31 g
–– mononenasycené6,50 g
–– polynenasycené3,80 g
––– omega 30,39 g
Vláknina43,18 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 319 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy254,38 g
– cukry16,52 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
80 ml 80 ml sójového mléka Nápoj sójový 80 ml
zhruba 1 půlka 1 půlka cibule Cibule čerstvá 32 g
sušený česnek Česnek sušený
sušená paprika Paprika červená sušená
kmín Kmín
pepř Pepř černý
anýz Anýz semena
kari Kari
himalájská sůl (růžová, ve zdravých výživách) Sůl himalájská
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
3 plátky 3 plátky uzeného masa (množství dle chuti, já použila domácí) Vepřová plec uzená
600 g 600 g brambor Brambor zimní 600 g
100 g 100 g tuřínu Tuřín čerstvý 100 g
190 g 190 g špaldové mouky Mouka špaldová hrubá 190 g
2 lžičky 2 lžičky Solamylu Bramborový škrob 10 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.