Nutriční hodnoty (Bramborovo - tuřínový nákyp)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 538 kJ / 1 563 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 66,49 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 49,13 g |
Tuky | 21,66 g |
– nasycené | 4,31 g |
– nenasycené | 10,31 g |
–– mononenasycené | 6,50 g |
–– polynenasycené | 3,80 g |
––– omega 3 | 0,39 g |
Vláknina | 43,18 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 319 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 254,38 g |
– cukry | 16,52 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
80 ml 80 ml sójového mléka | Nápoj sójový | 80 ml |
zhruba 1 půlka 1 půlka cibule | Cibule čerstvá | 32 g |
sušený česnek | Česnek sušený | |
sušená paprika | Paprika červená sušená | |
kmín | Kmín | |
pepř | Pepř černý | |
anýz | Anýz semena | |
kari | Kari | |
himalájská sůl (růžová, ve zdravých výživách) | Sůl himalájská | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
3 plátky 3 plátky uzeného masa (množství dle chuti, já použila domácí) | Vepřová plec uzená | |
600 g 600 g brambor | Brambor zimní | 600 g |
100 g 100 g tuřínu | Tuřín čerstvý | 100 g |
190 g 190 g špaldové mouky | Mouka špaldová hrubá | 190 g |
2 lžičky 2 lžičky Solamylu | Bramborový škrob | 10 g |