Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kedlubnový salát - na 4 způsoby)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie5 992 kJ /
1 432 kcal
Bílkoviny48,63 g
– z toho živočišné bílkoviny16,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny32,63 g
Tuky51,61 g
– nasycené5,76 g
– nenasycené42,46 g
–– mononenasycené28,78 g
–– polynenasycené13,68 g
––– omega 33,73 g
Vláknina59,78 g
Cholesterol 30 mg
Sodík 634 mg
Sůl1,90 g
Sacharidy163,80 g
– cukry135,13 g
––– laktóza14,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g kedlubny Kedluben čerstvý 300 g
3 3 velká jablka Jablko čerstvé 450 g
150 ml 150 ml bílého jogurtu Jogurt kravský bílý 1,5% 150 ml
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
1 lžíce 1 lžíce pažitky Pažitka čerstvá 15 g
sůl (dle chuti) Sůl mořská
300 g 300 g kedlubny Kedluben čerstvý 300 g
100 g 100 g ananasu Ananas zavařený 100 g
150 ml 150 ml bílého jogurtu Jogurt kravský bílý 1,5% 150 ml
1 hrst 1 hrst ořechů Vlašské ořechy
300 g 300 g kedlubny Kedluben čerstvý 300 g
200 g 200 g mrkve Mrkev čerstvá 200 g
citrónová šťáva (dle chuti) Šťáva z citrónu
1 špetka 1 špetka cukru Cukr bílý
sůl (dle chuti) Sůl mořská
křen (dle chuti) Křen čerstvý
400 g 400 g kedlubny Kedluben čerstvý 400 g
1 lžíce 1 lžíce sekané petrželové natě Petržel nať čerstvá 15 g
2 lžíce 2 lžíce vody Voda 36 ml
šťáva z 1/2 citrónu Šťáva z citrónu
1 špetka 1 špetka cukru Cukr bílý
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
sůl (dle chuti) Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.