Nutriční hodnoty (Kedlubnový salát - na 4 způsoby)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 5 992 kJ / 1 432 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 48,63 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 16,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 32,63 g |
Tuky | 51,61 g |
– nasycené | 5,76 g |
– nenasycené | 42,46 g |
–– mononenasycené | 28,78 g |
–– polynenasycené | 13,68 g |
––– omega 3 | 3,73 g |
Vláknina | 59,78 g |
Cholesterol | 30 mg |
Sodík | 634 mg |
Sůl | 1,90 g |
Sacharidy | 163,80 g |
– cukry | 135,13 g |
––– laktóza | 14,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g kedlubny | Kedluben čerstvý | 300 g |
3 3 velká jablka | Jablko čerstvé | 450 g |
150 ml 150 ml bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 150 ml |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
1 lžíce 1 lžíce pažitky | Pažitka čerstvá | 15 g |
sůl (dle chuti) | Sůl mořská | |
300 g 300 g kedlubny | Kedluben čerstvý | 300 g |
100 g 100 g ananasu | Ananas zavařený | 100 g |
150 ml 150 ml bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 150 ml |
1 hrst 1 hrst ořechů | Vlašské ořechy | |
300 g 300 g kedlubny | Kedluben čerstvý | 300 g |
200 g 200 g mrkve | Mrkev čerstvá | 200 g |
citrónová šťáva (dle chuti) | Šťáva z citrónu | |
1 špetka 1 špetka cukru | Cukr bílý | |
sůl (dle chuti) | Sůl mořská | |
křen (dle chuti) | Křen čerstvý | |
400 g 400 g kedlubny | Kedluben čerstvý | 400 g |
1 lžíce 1 lžíce sekané petrželové natě | Petržel nať čerstvá | 15 g |
2 lžíce 2 lžíce vody | Voda | 36 ml |
šťáva z 1/2 citrónu | Šťáva z citrónu | |
1 špetka 1 špetka cukru | Cukr bílý | |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
sůl (dle chuti) | Sůl mořská |