Nutriční hodnoty (Polévka s pórkem, brokolicí, kadeřavou kapustou a rýžovými vločkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 424 kJ / 101 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,00 g |
Tuky | 0,75 g |
– nasycené | 0,13 g |
– nenasycené | 0,48 g |
–– mononenasycené | 0,05 g |
–– polynenasycené | 0,43 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 10,25 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 25 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 7,50 g |
– cukry | 4,25 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 velký pórek | Pórek čerstvý | |
1/2 1/2 brokolice | Brokolice čerstvá | 250 g |
listy listy kapusty | Kapusta hlávková čerstvá | |
1/2 hrnku 1/2 hrnku rýžových vloček | Vločky rýžové | |
1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
Ghee nebo klasické máslo | Ghí | |
Solčanka | Kořenící směs sypká |