Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Polévka s pórkem, brokolicí, kadeřavou kapustou a rýžovými vločkami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie424 kJ /
101 kcal
Bílkoviny11,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,00 g
Tuky0,75 g
– nasycené0,13 g
– nenasycené0,48 g
–– mononenasycené0,05 g
–– polynenasycené0,43 g
––– omega 30,00 g
Vláknina10,25 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 25 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy7,50 g
– cukry4,25 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 velký pórek Pórek čerstvý
1/2 1/2 brokolice Brokolice čerstvá 250 g
listy listy kapusty Kapusta hlávková čerstvá
1/2 hrnku 1/2 hrnku rýžových vloček Vločky rýžové
1 1 jarní cibulka Cibulka jarní čerstvá
Ghee nebo klasické máslo Ghí
Solčanka Kořenící směs sypká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.