Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuře na paprice II.)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 911 kJ /
2 130 kcal
Bílkoviny98,65 g
– z toho živočišné bílkoviny91,16 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,49 g
Tuky165,87 g
– nasycené69,08 g
– nenasycené90,59 g
–– mononenasycené68,81 g
–– polynenasycené21,79 g
––– omega 31,22 g
Vláknina8,47 g
Cholesterol 352 mg
Sodík 720 mg
Sůl1,76 g
Sacharidy58,06 g
– cukry23,76 g
––– laktóza11,31 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
750 g 750 g kuřete (maso s kostí) Kuře 750 g
100 g 100 g cibule Cibule čerstvá 100 g
80 g 80 g sádla Sádlo vepřové 80 g
7 g 7 g mleté sladké papriky Paprika červená sušená 7 g
400 g 400 g vody Voda 400 ml
sůl Sůl mořská
40-50 g 40-50 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 45 g
130 g 130 g mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 130 ml
130 g 130 g smetany Smetana kravská sladká 12% 130 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.