Nutriční hodnoty (Kuře na paprice II.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 911 kJ / 2 130 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 98,65 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 91,16 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,49 g |
Tuky | 165,87 g |
– nasycené | 69,08 g |
– nenasycené | 90,59 g |
–– mononenasycené | 68,81 g |
–– polynenasycené | 21,79 g |
––– omega 3 | 1,22 g |
Vláknina | 8,47 g |
Cholesterol | 352 mg |
Sodík | 720 mg |
Sůl | 1,76 g |
Sacharidy | 58,06 g |
– cukry | 23,76 g |
––– laktóza | 11,31 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
750 g 750 g kuřete (maso s kostí) | Kuře | 750 g |
100 g 100 g cibule | Cibule čerstvá | 100 g |
80 g 80 g sádla | Sádlo vepřové | 80 g |
7 g 7 g mleté sladké papriky | Paprika červená sušená | 7 g |
400 g 400 g vody | Voda | 400 ml |
sůl | Sůl mořská | |
40-50 g 40-50 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 45 g |
130 g 130 g mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 130 ml |
130 g 130 g smetany | Smetana kravská sladká 12% | 130 ml |