Nutriční hodnoty (Fenyklový salát s mrkví a cizrnou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 149 kJ / 36 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,00 g |
| Tuky | 0,20 g |
| – nasycené | 0,04 g |
| – nenasycené | 0,14 g |
| –– mononenasycené | 0,02 g |
| –– polynenasycené | 0,12 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 2,90 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 80 mg |
| Sůl | 0,20 g |
| Sacharidy | 6,00 g |
| – cukry | 4,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 1/2 čerstvého fenyklu | Fenykl hlíza | |
| 2 2 střední mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
| 1 miska 1 miska sterilované cizrny | Cizrna ve slaném nálevu | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| balzamikový ocet | Ocet balsamikový bílý | |
| olivový olej | Olej olivový |