Nutriční hodnoty (Šopský salát - šopák)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 2 273 kJ / 543 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 12,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 54,50 g |
– nasycené | 13,02 g |
– nenasycené | 39,15 g |
–– mononenasycené | 28,66 g |
–– polynenasycené | 10,49 g |
––– omega 3 | 3,28 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 72 mg |
Sodík | 1,60 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 1,20 g |
– cukry | 1,20 g |
––– laktóza | 1,20 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
rajčata | Rajče červené čerstvé | |
červená paprika čerstvá | Paprika červená čerstvá | |
okurka | Okurka salátová čerstvá | |
cibule | Cibule čerstvá | |
80 g 80 g balkánského sýru | Sýr balkánský (50% t. v s.) | 80 g |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
citrónová šťáva | Šťáva z citrónu | |
3-4 lžíce 3-4 lžíce oleje | Olej řepkový | 38.5 ml |
sůl | Sůl mořská |