Nutriční hodnoty (Dušené kuřecí kousky na zelenině)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 855 kJ / 204 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,09 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,09 g |
Tuky | 11,85 g |
– nasycené | 1,68 g |
– nenasycené | 10,07 g |
–– mononenasycené | 8,19 g |
–– polynenasycené | 1,88 g |
––– omega 3 | 0,01 g |
Vláknina | 6,32 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 934 mg |
Sůl | 2,20 g |
Sacharidy | 19,39 g |
– cukry | 6,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 vykoštěná kuřecí stehna | Kuře stehno s kůží | |
1 1 střední mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 1 menší pórek | Pórek čerstvý | |
1/2 1/2 fenyklu | Fenykl hlíza | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
1 lžíce 1 lžíce sojové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 15 ml |
1 lžička 1 lžička balzamikového octa | Ocet balsamikový bílý | 5 ml |
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
1 lžička 1 lžička uzené červené papriky | Paprika uzená | 5 g |
kuřecí vývar | Vývar kuřecí | |
1 lžička 1 lžička škrobové moučky na zahuštění | Bramborový škrob | 5 g |