Nutriční hodnoty (Jahelný hubník)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 14 540 kJ / 3 475 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 84,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 84,60 g |
Tuky | 25,64 g |
– nasycené | 2,32 g |
– nenasycené | 13,07 g |
–– mononenasycené | 2,75 g |
–– polynenasycené | 10,32 g |
––– omega 3 | 0,13 g |
Vláknina | 205,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 47 mg |
Sůl | 0,13 g |
Sacharidy | 625,50 g |
– cukry | 23,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 hrnek 1 hrnek rýže | Rýže bílá | 250 g |
2 hrnky 2 hrnky jahel | Jáhly | 500 g |
mléko | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
1 hrnek 1 hrnek sušených hub | Houby sušené směs | 250 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
olej na pečení | Olej řepkový |