Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jahelný hubník)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie14 540 kJ /
3 475 kcal
Bílkoviny84,60 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny84,60 g
Tuky25,64 g
– nasycené2,32 g
– nenasycené13,07 g
–– mononenasycené2,75 g
–– polynenasycené10,32 g
––– omega 30,13 g
Vláknina205,90 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 47 mg
Sůl0,13 g
Sacharidy625,50 g
– cukry23,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 hrnek 1 hrnek rýže Rýže bílá 250 g
2 hrnky 2 hrnky jahel Jáhly 500 g
mléko Mléko kravské polotučné 1,5%
5 stroužků 5 stroužků česneku Česnek čerstvý 35 g
1 hrnek 1 hrnek sušených hub Houby sušené směs 250 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
olej na pečení Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.