Nutriční hodnoty (Zapečená bagetka s kuřecím masem a Nivou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 676 kJ / 1 357 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 127,82 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 125,70 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,12 g |
| Tuky | 49,74 g |
| – nasycené | 31,27 g |
| – nenasycené | 17,25 g |
| –– mononenasycené | 14,62 g |
| –– polynenasycené | 2,64 g |
| ––– omega 3 | 1,16 g |
| Vláknina | 8,40 g |
| Cholesterol | 380 mg |
| Sodík | 3,24 g |
| Sůl | 8,06 g |
| Sacharidy | 97,60 g |
| – cukry | 85,40 g |
| ––– laktóza | 2,15 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 malé bagetky na dopékání | Bageta pšeničná | |
| 150 g 150 g Nivy | Niva 50% t. v s. | 150 g |
| 400 g 400 g kuřecích prsou | Kuře prso | 400 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| grilovací koření | Grilovací koření | |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 3 lžíce 3 lžíce cukru | Cukr bílý | 75 g |
| 1 lžíce 1 lžíce balsamika | Ocet balsamikový bílý | 20 ml |