Nutriční hodnoty (Jablkový pletenec)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 946 kJ / 2 616 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 57,58 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 9,03 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 48,55 g |
Tuky | 56,85 g |
– nasycené | 30,31 g |
– nenasycené | 21,93 g |
–– mononenasycené | 16,54 g |
–– polynenasycené | 5,38 g |
––– omega 3 | 0,54 g |
Vláknina | 29,28 g |
Cholesterol | 387 mg |
Sodík | 131 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 453,94 g |
– cukry | 170,82 g |
––– laktóza | 0,40 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g |
200 g 200 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 200 g |
1/2 kostky 1/2 kostky droždí | Droždí pekařské lisované | 21 g |
100 g 100 g krystalového cukru | Cukr bílý | 100 g |
50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
nastrouhaná kůra z 1/2 citrónu | Citronová kúra čerstvá | |
mléko dle potřeby | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
600 g 600 g jablek | Jablko čerstvé | 600 g |
cukr | Cukr bílý | |
rozinky | Rozinky | |
skořice | Skořice ceylonská |