Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablkový pletenec)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 946 kJ /
2 616 kcal
Bílkoviny57,58 g
– z toho živočišné bílkoviny9,03 g
– z toho rostlinné bílkoviny48,55 g
Tuky56,85 g
– nasycené30,31 g
– nenasycené21,93 g
–– mononenasycené16,54 g
–– polynenasycené5,38 g
––– omega 30,54 g
Vláknina29,28 g
Cholesterol 387 mg
Sodík 131 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy453,94 g
– cukry170,82 g
––– laktóza0,40 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 200 g
200 g 200 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 200 g
1/2 kostky 1/2 kostky droždí Droždí pekařské lisované 21 g
100 g 100 g krystalového cukru Cukr bílý 100 g
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
špetka špetka soli Sůl mořská
nastrouhaná kůra z 1/2 citrónu Citronová kúra čerstvá
mléko dle potřeby Mléko kravské polotučné 1,5%
600 g 600 g jablek Jablko čerstvé 600 g
cukr Cukr bílý
rozinky Rozinky
skořice Skořice ceylonská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.