Nutriční hodnoty (Jáhly s dýní a vlašskými ořechy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 7 404 kJ / 1 769 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 41,27 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 41,27 g |
Tuky | 83,69 g |
– nasycené | 6,59 g |
– nenasycené | 68,09 g |
–– mononenasycené | 19,36 g |
–– polynenasycené | 48,73 g |
––– omega 3 | 8,10 g |
Vláknina | 26,31 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 22 mg |
Sůl | 0,03 g |
Sacharidy | 200,02 g |
– cukry | 6,39 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5 5 jarních cibulek | Cibulka jarní čerstvá | |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
2 2 hrnky na kostky nakrájené dýně hokkaidó | Dýně Hokkaidó čerstvá | |
1 hrnek 1 hrnek jáhel | Jáhly | 250 g |
2 hrnky 2 hrnky zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 500 ml |
1/3 hrnku 1/3 hrnku vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 83.3333358168602 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |