Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jáhly s dýní a vlašskými ořechy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie7 404 kJ /
1 769 kcal
Bílkoviny41,27 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny41,27 g
Tuky83,69 g
– nasycené6,59 g
– nenasycené68,09 g
–– mononenasycené19,36 g
–– polynenasycené48,73 g
––– omega 38,10 g
Vláknina26,31 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 22 mg
Sůl0,03 g
Sacharidy200,02 g
– cukry6,39 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 jarních cibulek Cibulka jarní čerstvá
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
2 2 hrnky na kostky nakrájené dýně hokkaidó Dýně Hokkaidó čerstvá
1 hrnek 1 hrnek jáhel Jáhly 250 g
2 hrnky 2 hrnky zeleninového vývaru Vývar zeleninový 500 ml
1/3 hrnku 1/3 hrnku vlašských ořechů Vlašské ořechy 83.3333358168602 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.