Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablkový salát s jogurtem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 487 kJ /
594 kcal
Bílkoviny15,38 g
– z toho živočišné bílkoviny12,33 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,05 g
Tuky10,43 g
– nasycené6,35 g
– nenasycené3,35 g
–– mononenasycené2,10 g
–– polynenasycené1,25 g
––– omega 30,23 g
Vláknina19,50 g
Cholesterol 25 mg
Sodík 143 mg
Sůl0,17 g
Sacharidy99,99 g
– cukry94,48 g
––– laktóza10,17 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 jablek Jablko čerstvé 750 g
250 ml 250 ml jogurtu Jogurt kravský bílý 3,5% 250 ml
1 lžička 1 lžička medu Med nepasterovaný 18 g
citronová šťáva Šťáva z citrónu
brusinkový kompot ( nebo kompot z jiného drobného ovoce ) Brusinky zavařené

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.