Nutriční hodnoty (Jablkový salát s jogurtem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 487 kJ / 594 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,38 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 12,33 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,05 g |
Tuky | 10,43 g |
– nasycené | 6,35 g |
– nenasycené | 3,35 g |
–– mononenasycené | 2,10 g |
–– polynenasycené | 1,25 g |
––– omega 3 | 0,23 g |
Vláknina | 19,50 g |
Cholesterol | 25 mg |
Sodík | 143 mg |
Sůl | 0,17 g |
Sacharidy | 99,99 g |
– cukry | 94,48 g |
––– laktóza | 10,17 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5 5 jablek | Jablko čerstvé | 750 g |
250 ml 250 ml jogurtu | Jogurt kravský bílý 3,5% | 250 ml |
1 lžička 1 lžička medu | Med nepasterovaný | 18 g |
citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
brusinkový kompot ( nebo kompot z jiného drobného ovoce ) | Brusinky zavařené |