Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Svíčková na smetaně podle Richarda Nováka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie21 683 kJ /
5 182 kcal
Bílkoviny258,04 g
– z toho živočišné bílkoviny234,18 g
– z toho rostlinné bílkoviny23,85 g
Tuky350,17 g
– nasycené183,14 g
– nenasycené151,65 g
–– mononenasycené126,39 g
–– polynenasycené25,26 g
––– omega 34,85 g
Vláknina77,06 g
Cholesterol 1,07 g
Sodík 20,89 g
Sůl51,38 g
Sacharidy213,47 g
– cukry115,14 g
––– laktóza20,20 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 lžíce 3 lžíce oleje Olej řepkový 33 ml
3 lžičky 3 lžičky mletého pepře Pepř černý mletý 15 g
80 g 80 g uzeného špeku Špek 80 g
2 lžíce 2 lžíce soli Sůl mořská 30 g
1 kg 1 kg hovězí svíčkové Hovězí svíčková 1000 g
6 lžiček 6 lžiček brusinkového kompotu Brusinky zavařené
6 6 plátk citronu Citrón čerstvý 540 g
150 g 150 g másla Máslo kravské 150 g
500 ml 500 ml smetany na vaření Smetana kravská sladká 12% 500 ml
1 1 citron Citrón čerstvý 90 g
3 ks 3 ks petržele Petržel kořenová čerstvá
3 ks 3 ks bobkového listu Bobkový list sušený
2 lžíce 2 lžíce cukru Cukr bílý 50 g
1 lžička 1 lžička citronové kůry Citronová kúra čerstvá 5 g
1 lžíce 1 lžíce soli Sůl mořská 15 g
2 lžičky 2 lžičky tymiánu Tymián sušený 10 g
6 ks 6 ks mrkve Mrkev čerstvá 300 g
2 l 2 l hovězího vývaru Vývar hovězí 2000 ml
2 ks 2 ks cibule Cibule čerstvá 138 g
1 ks 1 ks malého celeru Celer bulva čerstvá 540 g
8 ks 8 ks nového koření Nové koření

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.