Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jemnický řízek v bramboráku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie29 848 kJ /
7 134 kcal
Bílkoviny423,09 g
– z toho živočišné bílkoviny377,24 g
– z toho rostlinné bílkoviny45,85 g
Tuky426,67 g
– nasycené95,07 g
– nenasycené308,34 g
–– mononenasycené228,78 g
–– polynenasycené79,56 g
––– omega 323,67 g
Vláknina51,30 g
Cholesterol 1,70 g
Sodík 13,80 g
Sůl34,09 g
Sacharidy376,65 g
– cukry37,70 g
––– laktóza15,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 hrnek 1 hrnek oleje Olej řepkový 250 ml
50 g 50 g sýru Eidam Sýr kravský tvrdý 30% 50 g
4 ks 4 ks kuřecích prsou Kuře prso 1400 g
5 stroužků 5 stroužků česneku Česnek čerstvý 35 g
2 kg 2 kg brambor Brambor zimní 2000 g
150 g 150 g anglické slaniny Anglická slanina 150 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
2 hrsti 2 hrsti majoránky Majoránka sušená
3 lžičky 3 lžičky soli Sůl mořská 24 g
1 hrnek 1 hrnek mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
3 lžíce 3 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 30 g
1 lžička 1 lžička mletého pepře Pepř černý mletý 5 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.