Nutriční hodnoty (Jemnický řízek v bramboráku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 29 848 kJ / 7 134 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 423,09 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 377,24 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 45,85 g |
Tuky | 426,67 g |
– nasycené | 95,07 g |
– nenasycené | 308,34 g |
–– mononenasycené | 228,78 g |
–– polynenasycené | 79,56 g |
––– omega 3 | 23,67 g |
Vláknina | 51,30 g |
Cholesterol | 1,70 g |
Sodík | 13,80 g |
Sůl | 34,09 g |
Sacharidy | 376,65 g |
– cukry | 37,70 g |
––– laktóza | 15,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 hrnek 1 hrnek oleje | Olej řepkový | 250 ml |
50 g 50 g sýru Eidam | Sýr kravský tvrdý 30% | 50 g |
4 ks 4 ks kuřecích prsou | Kuře prso | 1400 g |
5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
2 kg 2 kg brambor | Brambor zimní | 2000 g |
150 g 150 g anglické slaniny | Anglická slanina | 150 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
2 hrsti 2 hrsti majoránky | Majoránka sušená | |
3 lžičky 3 lžičky soli | Sůl mořská | 24 g |
1 hrnek 1 hrnek mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
3 lžíce 3 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 30 g |
1 lžička 1 lžička mletého pepře | Pepř černý mletý | 5 g |