Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Aloo masala (brambory po indicku))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie1 751 kJ /
418 kcal
Bílkoviny11,17 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,17 g
Tuky3,69 g
– nasycené0,74 g
– nenasycené1,88 g
–– mononenasycené1,21 g
–– polynenasycené0,67 g
––– omega 30,13 g
Vláknina23,48 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 41 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy77,35 g
– cukry20,54 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 středně velkých brambor Brambor zimní 250 g
olej Olej řepkový
1 lžička 1 lžička římského kmínu Římský kmín mletý 7 g
1 lžička 1 lžička černého hořčičného semínka Hořčice žlutá semena 5 g
2 lžičky 2 lžičky jemně nastrouhaného zázvoru Zázvor sušený 14 g
1 stroužek 1 stroužek česneku (lze vynechat) Česnek čerstvý 7 g
10 10 kari lístků (lze vynechat) Bobkový list čerstvý
zelená chilli paprička (množství podle chuti a pálivosti) Chilli paprička čerstvá
3 3 velké cibule Cibule čerstvá 210 g
1/3 lžičky 1/3 lžičky kurkumy Kurkuma mletá 1.666666716337204 g
sůl Sůl mořská
1/2 lžičky 1/2 lžičky cukru Cukr bílý 2.5 g
1 PL 1 PL citronové šťávy Šťáva z citrónu 15 ml
čerstvý koriandr Koriandr listy čerstvé

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.