Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřový guláš s játry a křenem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie6 250 kJ /
1 494 kcal
Bílkoviny187,93 g
– z toho živočišné bílkoviny178,10 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,83 g
Tuky36,76 g
– nasycené8,51 g
– nenasycené18,18 g
–– mononenasycené14,71 g
–– polynenasycené3,46 g
––– omega 30,19 g
Vláknina21,66 g
Cholesterol 1,07 g
Sodík 1,02 g
Sůl1,30 g
Sacharidy72,70 g
– cukry31,58 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
700 g 700 g vepřové plece Vepřová plec 700 g
200 g 200 g vepřových jater Játra vepřová 200 g
100 g 100 g jemně strouhaného křenu Křen čerstvý 100 g
150 ml 150 ml červeného vína + voda Víno červené suché 150 ml
3 3 cibule Cibule čerstvá 210 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
1 1 plná lžíce sádla Sádlo vepřové
2 lžíce 2 lžíce červené sušené papriky Paprika červená sušená 20 g
chilli podle chuti Chilli paprička sušená
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
kmín Kmín
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.