Nutriční hodnoty (Vepřový guláš s játry a křenem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 6 250 kJ / 1 494 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 187,93 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 178,10 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,83 g |
Tuky | 36,76 g |
– nasycené | 8,51 g |
– nenasycené | 18,18 g |
–– mononenasycené | 14,71 g |
–– polynenasycené | 3,46 g |
––– omega 3 | 0,19 g |
Vláknina | 21,66 g |
Cholesterol | 1,07 g |
Sodík | 1,02 g |
Sůl | 1,30 g |
Sacharidy | 72,70 g |
– cukry | 31,58 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
700 g 700 g vepřové plece | Vepřová plec | 700 g |
200 g 200 g vepřových jater | Játra vepřová | 200 g |
100 g 100 g jemně strouhaného křenu | Křen čerstvý | 100 g |
150 ml 150 ml červeného vína + voda | Víno červené suché | 150 ml |
3 3 cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
1 1 plná lžíce sádla | Sádlo vepřové | |
2 lžíce 2 lžíce červené sušené papriky | Paprika červená sušená | 20 g |
chilli podle chuti | Chilli paprička sušená | |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
kmín | Kmín | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |