Nutriční hodnoty (Ořechy s mákem a jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 390 kJ / 332 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,70 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,90 g |
Tuky | 15,72 g |
– nasycené | 3,00 g |
– nenasycené | 10,36 g |
–– mononenasycené | 2,87 g |
–– polynenasycené | 7,49 g |
––– omega 3 | 0,14 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 9 mg |
Sodík | 17 mg |
Sůl | 0,03 g |
Sacharidy | 36,91 g |
– cukry | 29,39 g |
––– laktóza | 0,95 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
plátek plátek másla | Máslo kravské | |
1 hrst 1 hrst ořechů | Vlašské ořechy | |
1 1 jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
2 lžíce 2 lžíce mletého máku | Mák modrý mletý | 30 g |
hrst hrst sušených brusinek | Brusinky sušené | |
1 lžíce 1 lžíce zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 25 ml |
1 lžička 1 lžička medu nebo javorového sirupu | Med nepasterovaný | 18 g |