Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové kostky s čerstvým fenyklem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie4 544 kJ /
1 086 kcal
Bílkoviny65,59 g
– z toho živočišné bílkoviny63,77 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,82 g
Tuky84,66 g
– nasycené27,06 g
– nenasycené51,55 g
–– mononenasycené38,88 g
–– polynenasycené12,67 g
––– omega 33,72 g
Vláknina6,16 g
Cholesterol 295 mg
Sodík 193 mg
Sůl0,40 g
Sacharidy14,33 g
– cukry7,48 g
––– laktóza3,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g vepřové plece Vepřová plec 300 g
1/2 1/2 čerstvého fenyklu Fenykl hlíza
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
1 1 malý rajčatový protlak Protlak rajčatový
100 ml 100 ml smetany ke šlehání nebo 1 kelímek smetany na vaření Smetana kravská sladká 30% 100 ml
250 ml 250 ml vývaru Vývar hovězí 250 ml
2 lžíce 2 lžíce rostlinného oleje Olej řepkový 40 ml
lžička lžička cukru Cukr bílý
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.