Nutriční hodnoty (Veka plněná uzeninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 152 kJ / 2 426 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 80,79 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 20,66 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 60,13 g |
Tuky | 56,18 g |
– nasycené | 7,95 g |
– nenasycené | 38,87 g |
–– mononenasycené | 22,25 g |
–– polynenasycené | 16,61 g |
––– omega 3 | 1,96 g |
Vláknina | 21,63 g |
Cholesterol | 533 mg |
Sodík | 255 mg |
Sůl | 0,52 g |
Sacharidy | 388,59 g |
– cukry | 15,57 g |
––– laktóza | 3,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
100 ml 100 ml kefíru | Kefír | 100 ml |
150 ml 150 ml vody | Voda | 150 ml |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
1 1 zarovnaná lžička cukru | Cukr bílý | |
1 1 zarovnaná lžička soli | Sůl mořská | |
1 1 rozšlehané vejce | Vejce slepičí | 70 g |
500 g 500 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
21 g 21 g rozdrobených kvasnic | Droždí pekařské lisované | 21 g |
2 lžíce 2 lžíce celého máku (můžeme vynechat, nebo použít sezamové, slunečnicové semínko) | Mák modrý | 30 g |
260 260 g tence nakrájené uzeniny ( použila jsem plátky uzené plece ) | Vepřová plec uzená | |
1-2 lžíce 1-2 lžíce hladké mouky na posypání pracovní plochy | Mouka pšeničná hladká | 15 g |
1 1 rozšlehané vejce na potření vek před pečením | Vejce slepičí | 70 g |
pečící papír nebo silikonovou podložku |