Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Veka plněná uzeninou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 152 kJ /
2 426 kcal
Bílkoviny80,79 g
– z toho živočišné bílkoviny20,66 g
– z toho rostlinné bílkoviny60,13 g
Tuky56,18 g
– nasycené7,95 g
– nenasycené38,87 g
–– mononenasycené22,25 g
–– polynenasycené16,61 g
––– omega 31,96 g
Vláknina21,63 g
Cholesterol 533 mg
Sodík 255 mg
Sůl0,52 g
Sacharidy388,59 g
– cukry15,57 g
––– laktóza3,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
100 ml 100 ml kefíru Kefír 100 ml
150 ml 150 ml vody Voda 150 ml
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
1 1 zarovnaná lžička cukru Cukr bílý
1 1 zarovnaná lžička soli Sůl mořská
1 1 rozšlehané vejce Vejce slepičí 70 g
500 g 500 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 500 g
21 g 21 g rozdrobených kvasnic Droždí pekařské lisované 21 g
2 lžíce 2 lžíce celého máku (můžeme vynechat, nebo použít sezamové, slunečnicové semínko) Mák modrý 30 g
260 260 g tence nakrájené uzeniny ( použila jsem plátky uzené plece ) Vepřová plec uzená
1-2 lžíce 1-2 lžíce hladké mouky na posypání pracovní plochy Mouka pšeničná hladká 15 g
1 1 rozšlehané vejce na potření vek před pečením Vejce slepičí 70 g
pečící papír nebo silikonovou podložku

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.