Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kapustové karbanátky se sýrem a kuskusem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie9 166 kJ /
2 191 kcal
Bílkoviny124,73 g
– z toho živočišné bílkoviny64,93 g
– z toho rostlinné bílkoviny59,80 g
Tuky50,58 g
– nasycené25,88 g
– nenasycené20,73 g
–– mononenasycené15,70 g
–– polynenasycené5,03 g
––– omega 30,15 g
Vláknina63,60 g
Cholesterol 409 mg
Sodík 2,75 g
Sůl6,48 g
Sacharidy292,75 g
– cukry39,05 g
––– laktóza16,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g růžičkové kapusty Kapusta růžičková čerstvá 600 g
250 g 250 g sýra eidamu Sýr kravský tvrdý 30% 250 g
200 g 200 g uvařeného kuskusu Kuskus pšeničný 200 g
1 hrst 1 hrst drobně nakrájené lahůdkové cibulky Cibulka jarní čerstvá
3 lžíce 3 lžíce Solamylu Bramborový škrob 45 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
4 4 prolisované stroužky česneku (podle chuti i více) Česnek čerstvý 280 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř (dle potřeby) Pepř černý mletý
tuk na smažení Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.