Nutriční hodnoty (Kapustové karbanátky se sýrem a kuskusem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 9 166 kJ / 2 191 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 124,73 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 64,93 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 59,80 g |
Tuky | 50,58 g |
– nasycené | 25,88 g |
– nenasycené | 20,73 g |
–– mononenasycené | 15,70 g |
–– polynenasycené | 5,03 g |
––– omega 3 | 0,15 g |
Vláknina | 63,60 g |
Cholesterol | 409 mg |
Sodík | 2,75 g |
Sůl | 6,48 g |
Sacharidy | 292,75 g |
– cukry | 39,05 g |
––– laktóza | 16,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g růžičkové kapusty | Kapusta růžičková čerstvá | 600 g |
250 g 250 g sýra eidamu | Sýr kravský tvrdý 30% | 250 g |
200 g 200 g uvařeného kuskusu | Kuskus pšeničný | 200 g |
1 hrst 1 hrst drobně nakrájené lahůdkové cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
3 lžíce 3 lžíce Solamylu | Bramborový škrob | 45 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
4 4 prolisované stroužky česneku (podle chuti i více) | Česnek čerstvý | 280 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř (dle potřeby) | Pepř černý mletý | |
tuk na smažení | Olej řepkový |