Nutriční hodnoty (Vepřové na pórku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 048 kJ / 490 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 85,32 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 84,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,32 g |
Tuky | 12,94 g |
– nasycené | 3,14 g |
– nenasycené | 6,54 g |
–– mononenasycené | 5,45 g |
–– polynenasycené | 1,08 g |
––– omega 3 | 0,04 g |
Vláknina | 4,03 g |
Cholesterol | 160 mg |
Sodík | 214 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 7,31 g |
– cukry | 2,70 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g vepřového masa (měla jsem ocásky) | Vepřová kýta | 400 g |
1 1 slabší pórek | Pórek čerstvý | |
1/2 1/2 červené cibule nadrobno | Cibule červená čerstvá | 34.5 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku na plátky | Česnek čerstvý | 14 g |
kmín | Kmín | |
pepř | Pepř černý | |
tymián | Tymián sušený | |
sůl – dle chuti | Sůl mořská | |
vývar | Vývar hovězí | |
olej | Olej řepkový |