Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové na pórku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 048 kJ /
490 kcal
Bílkoviny85,32 g
– z toho živočišné bílkoviny84,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,32 g
Tuky12,94 g
– nasycené3,14 g
– nenasycené6,54 g
–– mononenasycené5,45 g
–– polynenasycené1,08 g
––– omega 30,04 g
Vláknina4,03 g
Cholesterol 160 mg
Sodík 214 mg
Sůl0,40 g
Sacharidy7,31 g
– cukry2,70 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g vepřového masa (měla jsem ocásky) Vepřová kýta 400 g
1 1 slabší pórek Pórek čerstvý
1/2 1/2 červené cibule nadrobno Cibule červená čerstvá 34.5 g
2 stroužky 2 stroužky česneku na plátky Česnek čerstvý 14 g
kmín Kmín
pepř Pepř černý
tymián Tymián sušený
sůl – dle chuti Sůl mořská
vývar Vývar hovězí
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.