Nutriční hodnoty (Jablkový koláč s ořechy a kandovaným ovocem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 345 kJ / 3 668 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 87,49 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 61,45 g |
Tuky | 53,56 g |
– nasycené | 9,32 g |
– nenasycené | 35,09 g |
–– mononenasycené | 20,23 g |
–– polynenasycené | 14,86 g |
––– omega 3 | 0,24 g |
Vláknina | 34,20 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 449 mg |
Sůl | 1,59 g |
Sacharidy | 691,80 g |
– cukry | 307,17 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
500 g 500 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
250 g 250 g cukru | Cukr bílý | 250 g |
500 g 500 g strouhaných jablek | Jablko čerstvé | 500 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
hrst hrst ořechů | Vlašské ořechy | |
hrsť hrsť rozinek | Rozinky | |
50 g 50 g kandovaného ovoce | Citron kandovaný | 50 g |
50 g 50 g mandlí | Mandle neloupané | 50 g |