Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablkový koláč s ořechy a kandovaným ovocem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie15 345 kJ /
3 668 kcal
Bílkoviny87,49 g
– z toho živočišné bílkoviny26,04 g
– z toho rostlinné bílkoviny61,45 g
Tuky53,56 g
– nasycené9,32 g
– nenasycené35,09 g
–– mononenasycené20,23 g
–– polynenasycené14,86 g
––– omega 30,24 g
Vláknina34,20 g
Cholesterol 777 mg
Sodík 449 mg
Sůl1,59 g
Sacharidy691,80 g
– cukry307,17 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
500 g 500 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 500 g
250 g 250 g cukru Cukr bílý 250 g
500 g 500 g strouhaných jablek Jablko čerstvé 500 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
hrst hrst ořechů Vlašské ořechy
hrsť hrsť rozinek Rozinky
50 g 50 g kandovaného ovoce Citron kandovaný 50 g
50 g 50 g mandlí Mandle neloupané 50 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.