Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Brokolicové karbanátky - pečené)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie3 762 kJ /
899 kcal
Bílkoviny76,22 g
– z toho živočišné bílkoviny26,04 g
– z toho rostlinné bílkoviny50,18 g
Tuky26,33 g
– nasycené6,20 g
– nenasycené12,74 g
–– mononenasycené8,65 g
–– polynenasycené4,09 g
––– omega 30,08 g
Vláknina57,90 g
Cholesterol 777 mg
Sodík 498 mg
Sůl0,83 g
Sacharidy65,40 g
– cukry26,60 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg brokolice (2 celé) Brokolice čerstvá 1000 g
2 2 mrkve Mrkev čerstvá 100 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 velký stroužek česneku Česnek čerstvý 70 g
strouhanka (nebo kukuřičná krupice) Strouhanka pšeničná
olivový olej Olej olivový
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.