Nutriční hodnoty (Brokolicové karbanátky - pečené)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 3 762 kJ / 899 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 76,22 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 50,18 g |
Tuky | 26,33 g |
– nasycené | 6,20 g |
– nenasycené | 12,74 g |
–– mononenasycené | 8,65 g |
–– polynenasycené | 4,09 g |
––– omega 3 | 0,08 g |
Vláknina | 57,90 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 498 mg |
Sůl | 0,83 g |
Sacharidy | 65,40 g |
– cukry | 26,60 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg brokolice (2 celé) | Brokolice čerstvá | 1000 g |
2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 velký stroužek česneku | Česnek čerstvý | 70 g |
strouhanka (nebo kukuřičná krupice) | Strouhanka pšeničná | |
olivový olej | Olej olivový | |
sůl | Sůl mořská |