Nutriční hodnoty (Vepřové kotlety na tymiánu s hráškem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 455 kJ / 109 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,05 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,07 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 8,37 g |
– nasycené | 5,36 g |
– nenasycené | 2,86 g |
–– mononenasycené | 2,63 g |
–– polynenasycené | 0,23 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 26 mg |
Sodík | 6 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 6,38 g |
– cukry | 4,28 g |
––– laktóza | 0,08 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 kotlety bez kosti | Vepřová kotleta bez kosti | |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
6 6 velkých lžic hrášku | Hrášek zelený | |
čerstvý tymián (množství podle chuti, cca 4 snítky) | Tymián čerstvý | |
1 1 malá lžička drcených chilli papriček v oleji (kdo nemá rád, použije trochu pepře) | Chilli paprička čerstvá | |
vývar | Vývar masový | |
1 plátek 1 plátek čerstvého másla | Máslo kravské | 10 g |
sůl | Sůl mořská | |
olivový olej | Olej olivový |