Nutriční hodnoty (Rajčatová polévka - zimní s jáhlami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 72 kJ / 17 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,49 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,49 g |
Tuky | 0,08 g |
– nasycené | 0,03 g |
– nenasycené | 0,03 g |
–– mononenasycené | 0,01 g |
–– polynenasycené | 0,01 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 2,10 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 3,15 g |
– cukry | 2,10 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
konzerva konzerva loupaných rajčat (400 g) | Dužina červeného rajčete čerstvá | |
1/2 1/2 cibule | Cibule čerstvá | 35 g |
malý stroužek stroužek česneku | Česnek čerstvý | |
2 lžíce 2 lžíce jáhel | Jáhly | |
olivový olej | Olej olivový | |
sůl | Sůl mořská | |
cukr | Cukr bílý |