Nutriční hodnoty (Kološvarské zelí po mém)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 675 kJ / 3 985 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 145,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 110,95 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 34,55 g |
Tuky | 190,97 g |
– nasycené | 90,78 g |
– nenasycené | 91,31 g |
–– mononenasycené | 78,35 g |
–– polynenasycené | 12,96 g |
––– omega 3 | 0,52 g |
Vláknina | 14,95 g |
Cholesterol | 516 mg |
Sodík | 3,13 g |
Sůl | 7,84 g |
Sacharidy | 414,65 g |
– cukry | 10,07 g |
––– laktóza | 7,22 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g mletého masa mix (já měla kombinaci vepřové + hovězí) | Vepřová plec | 500 g |
150-200 g 150-200 g anglické slaniny (nebo jiné) | Anglická slanina | 175 g |
1 velká sklenice 1 velká sklenice kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý černý pepř | Pepř černý mletý | |
sladká paprika | Paprika červená sušená | |
1 kelímek 1 kelímek zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 190 ml |
500 g 500 g kulatozrnné rýže | Rýže bílá kulatozrnná | 500 g |
olej | Olej řepkový | |
velká cibule | Cibule čerstvá | |
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 17.5 g |
tymián | Tymián sušený | |
bazalka | Bazalka čerstvá | |
mletý cukr | Cukr bílý | |
500 ml 500 ml protlak rajčatový | Protlak rajčatový | |
tvrdý sýr | Sýr kravský tvrdý 30% |