Nutriční hodnoty (Červená řepa jako chuťovka s cibulí, nebo jako salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 293 kJ / 309 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,71 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,51 g |
Tuky | 1,95 g |
– nasycené | 0,48 g |
– nenasycené | 1,21 g |
–– mononenasycené | 0,30 g |
–– polynenasycené | 0,91 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 8,68 g |
Cholesterol | 20 mg |
Sodík | 580 mg |
Sůl | 1,43 g |
Sacharidy | 44,82 g |
– cukry | 39,04 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g syrové oloupané červené řepy | Červená řepa čerstvá | 500 g |
200 ml 200 ml převařené studené vody | Voda | 200 ml |
100 ml 100 ml octa | Ocet lihový | 100 ml |
20 g 20 g sypké želatiny na vaječnou tlačenku | Želatina vepřová | 20 g |
1 lžička 1 lžička cukru | Cukr bílý | 5 g |
1 kostka 1 kostka zeleninového bujónu | Bujón zeleninový | 10 g |
sůl podle potřeby | Sůl mořská | |
silikonové formičky |