Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Červená řepa jako chuťovka s cibulí, nebo jako salát)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 293 kJ /
309 kcal
Bílkoviny23,71 g
– z toho živočišné bílkoviny17,20 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,51 g
Tuky1,95 g
– nasycené0,48 g
– nenasycené1,21 g
–– mononenasycené0,30 g
–– polynenasycené0,91 g
––– omega 30,00 g
Vláknina8,68 g
Cholesterol 20 mg
Sodík 580 mg
Sůl1,43 g
Sacharidy44,82 g
– cukry39,04 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g syrové oloupané červené řepy Červená řepa čerstvá 500 g
200 ml 200 ml převařené studené vody Voda 200 ml
100 ml 100 ml octa Ocet lihový 100 ml
20 g 20 g sypké želatiny na vaječnou tlačenku Želatina vepřová 20 g
1 lžička 1 lžička cukru Cukr bílý 5 g
1 kostka 1 kostka zeleninového bujónu Bujón zeleninový 10 g
sůl podle potřeby Sůl mořská
silikonové formičky

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.