Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová játra na jablku a zelenině)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie5 257 kJ /
1 256 kcal
Bílkoviny92,87 g
– z toho živočišné bílkoviny89,05 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,82 g
Tuky60,47 g
– nasycené23,17 g
– nenasycené31,14 g
–– mononenasycené24,39 g
–– polynenasycené6,75 g
––– omega 30,63 g
Vláknina13,11 g
Cholesterol 1,42 g
Sodík 1,43 g
Sůl4,20 g
Sacharidy80,60 g
– cukry49,01 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
450 g 450 g vepřových jater Játra vepřová 450 g
50 g 50 g špeku Špek 50 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
1 1 menší cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 menší jablko Jablko čerstvé 150 g
1 1 menší mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 plátek 1 plátek celeru cca 1cm silný Celer bulva čerstvá
1 lžička 1 lžička oleje Olej řepkový 5 ml
1 lžíce 1 lžíce worcesterové omáčky Worcestrová omáčka 15 ml
200 ml 200 ml jablečné šťávy Šťáva z jablka 200 ml
1 lžíce 1 lžíce nasekané petrželky (lístků) Petržel nať čerstvá 15 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř podle potřeby Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.