Nutriční hodnoty (Vepřová játra na jablku a zelenině)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 5 257 kJ / 1 256 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 92,87 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 89,05 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,82 g |
Tuky | 60,47 g |
– nasycené | 23,17 g |
– nenasycené | 31,14 g |
–– mononenasycené | 24,39 g |
–– polynenasycené | 6,75 g |
––– omega 3 | 0,63 g |
Vláknina | 13,11 g |
Cholesterol | 1,42 g |
Sodík | 1,43 g |
Sůl | 4,20 g |
Sacharidy | 80,60 g |
– cukry | 49,01 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
450 g 450 g vepřových jater | Játra vepřová | 450 g |
50 g 50 g špeku | Špek | 50 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 menší jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
1 1 menší mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 plátek 1 plátek celeru cca 1cm silný | Celer bulva čerstvá | |
1 lžička 1 lžička oleje | Olej řepkový | 5 ml |
1 lžíce 1 lžíce worcesterové omáčky | Worcestrová omáčka | 15 ml |
200 ml 200 ml jablečné šťávy | Šťáva z jablka | 200 ml |
1 lžíce 1 lžíce nasekané petrželky (lístků) | Petržel nať čerstvá | 15 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř podle potřeby | Pepř černý mletý |