Nutriční hodnoty (Kuřecí játra s jablky na medu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 652 kJ / 1 351 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 122,13 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 117,67 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,46 g |
Tuky | 49,43 g |
– nasycené | 16,42 g |
– nenasycené | 23,15 g |
–– mononenasycené | 17,12 g |
–– polynenasycené | 6,04 g |
––– omega 3 | 0,41 g |
Vláknina | 16,90 g |
Cholesterol | 3,50 g |
Sodík | 841 mg |
Sůl | 2,06 g |
Sacharidy | 98,29 g |
– cukry | 68,27 g |
––– laktóza | 0,08 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
700 g 700 g drůbežích jater | Játra kuřecí | 700 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
1 lžíce 1 lžíce medu | Med nepasterovaný | 36 g |
1 lžíce 1 lžíce plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
1 lžíce 1 lžíce kečupu | Kečup sladký | 15 ml |
olej | Olej řepkový | |
worcester | Worcestrová omáčka | |
grilovací koření | Grilovací koření | |
sůl | Sůl mořská |