Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí játra s jablky na medu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 652 kJ /
1 351 kcal
Bílkoviny122,13 g
– z toho živočišné bílkoviny117,67 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,46 g
Tuky49,43 g
– nasycené16,42 g
– nenasycené23,15 g
–– mononenasycené17,12 g
–– polynenasycené6,04 g
––– omega 30,41 g
Vláknina16,90 g
Cholesterol 3,50 g
Sodík 841 mg
Sůl2,06 g
Sacharidy98,29 g
– cukry68,27 g
––– laktóza0,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
700 g 700 g drůbežích jater Játra kuřecí 700 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
2 2 jablka Jablko čerstvé 300 g
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
1 lžíce 1 lžíce medu Med nepasterovaný 36 g
1 lžíce 1 lžíce plnotučné hořčice Hořčice plnotučná 15 g
1 lžíce 1 lžíce kečupu Kečup sladký 15 ml
olej Olej řepkový
worcester Worcestrová omáčka
grilovací koření Grilovací koření
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.