Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřový plátek s višněmi a zeleninovou omáčkou s pomazánkovým máslem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 434 kJ /
343 kcal
Bílkoviny20,83 g
– z toho živočišné bílkoviny16,63 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,20 g
Tuky15,91 g
– nasycené9,64 g
– nenasycené4,86 g
–– mononenasycené3,67 g
–– polynenasycené1,19 g
––– omega 30,10 g
Vláknina12,45 g
Cholesterol 27 mg
Sodík 595 mg
Sůl1,34 g
Sacharidy22,85 g
– cukry16,84 g
––– laktóza6,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 plátek 1 plátek vepřového masa Vepřová kýta
3 3 mrkev Mrkev čerstvá 150 g
2 2 petržele Petržel kořenová čerstvá
1/3 1/3 celeru Celer bulva čerstvá 180.00000536441803 g
bobkový list Bobkový list sušený
kuličky kuličky nového koření Nové koření
mletý pepř Pepř černý mletý
tymián Tymián sušený
sůl Sůl mořská
kmín Kmín
máslo dle potřeby Máslo kravské
170 g 170 g pomazánkového másla Pomazánka mléčná 170 g
lžička lžička Solamylu Bramborový škrob
200 ml 200 ml vývaru (z vepřového masa) Vývar hovězí 200 ml
+ višňový kompot Višně zavařené

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.