Nutriční hodnoty (Vepřový plátek s višněmi a zeleninovou omáčkou s pomazánkovým máslem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 434 kJ / 343 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,83 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 16,63 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,20 g |
Tuky | 15,91 g |
– nasycené | 9,64 g |
– nenasycené | 4,86 g |
–– mononenasycené | 3,67 g |
–– polynenasycené | 1,19 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 12,45 g |
Cholesterol | 27 mg |
Sodík | 595 mg |
Sůl | 1,34 g |
Sacharidy | 22,85 g |
– cukry | 16,84 g |
––– laktóza | 6,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 plátek 1 plátek vepřového masa | Vepřová kýta | |
3 3 mrkev | Mrkev čerstvá | 150 g |
2 2 petržele | Petržel kořenová čerstvá | |
1/3 1/3 celeru | Celer bulva čerstvá | 180.00000536441803 g |
bobkový list | Bobkový list sušený | |
kuličky kuličky nového koření | Nové koření | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
tymián | Tymián sušený | |
sůl | Sůl mořská | |
kmín | Kmín | |
máslo dle potřeby | Máslo kravské | |
170 g 170 g pomazánkového másla | Pomazánka mléčná | 170 g |
lžička lžička Solamylu | Bramborový škrob | |
200 ml 200 ml vývaru (z vepřového masa) | Vývar hovězí | 200 ml |
+ višňový kompot | Višně zavařené |