Nutriční hodnoty (Langoše III.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 10
Energie | 11 523 kJ / 2 754 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 87,25 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 87,25 g |
Tuky | 15,05 g |
– nasycené | 3,00 g |
– nenasycené | 9,00 g |
–– mononenasycené | 1,50 g |
–– polynenasycené | 7,50 g |
––– omega 3 | 0,76 g |
Vláknina | 23,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 11 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 555,60 g |
– cukry | 38,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
750 g 750 g hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | 750 g |
1 1 uvařený brambor studený | Brambor zimní | 50 g |
necelá necelá kostka droždí | Droždí pekařské lisované | |
1 1 kávová lžička cukru | Cukr bílý | |
sůl | Sůl mořská | |
vlažná voda | Voda |