Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Šťouchané brambory s jablky a cibulí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie4 698 kJ /
1 123 kcal
Bílkoviny22,32 g
– z toho živočišné bílkoviny0,14 g
– z toho rostlinné bílkoviny22,18 g
Tuky18,61 g
– nasycené11,00 g
– nenasycené6,12 g
–– mononenasycené5,27 g
–– polynenasycené0,85 g
––– omega 30,24 g
Vláknina34,00 g
Cholesterol 51 mg
Sodík 81 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy200,71 g
– cukry42,36 g
––– laktóza0,16 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg brambor Brambor zimní 1000 g
2 lžíce 2 lžíce másla Máslo kravské 20 g
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
2 2 kyselejší jablka Jablko čerstvé 300 g
1-2 lžíce 1-2 lžíce jablečného octa (podle kyselosti jablek) Ocet jablečný 22.5 ml
sůl Sůl mořská
hrubě mletý pepř (nejlépe barevný nebo citronový ) Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.