Nutriční hodnoty (Quinoa s granátovým jablkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 723 kJ / 173 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,55 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,55 g |
Tuky | 10,55 g |
– nasycené | 1,45 g |
– nenasycené | 9,09 g |
–– mononenasycené | 7,82 g |
–– polynenasycené | 1,27 g |
––– omega 3 | 0,01 g |
Vláknina | 1,45 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 42 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 18,18 g |
– cukry | 16,14 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
půl šálku šálku quinoy | Quinoa | |
šálek šálek vody | Voda | |
1 lžíce 1 lžíce tamari nebo sojové omáčky | Sójová omáčka Tamari | |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 1 granátové jablko | Granátové jablko jádra čerstvá | |
hrst hrst mungo klíčků | Klíčky mungo čerstvé | |
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
1 lžička 1 lžička jablečného octa | Ocet jablečný | 5 ml |
1 lžička 1 lžička medu | Med nepasterovaný | 18 g |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvá cibulka nebo bazalka | Cibulka jarní čerstvá |