Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Quinoa s granátovým jablkem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie723 kJ /
173 kcal
Bílkoviny0,55 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,55 g
Tuky10,55 g
– nasycené1,45 g
– nenasycené9,09 g
–– mononenasycené7,82 g
–– polynenasycené1,27 g
––– omega 30,01 g
Vláknina1,45 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 42 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy18,18 g
– cukry16,14 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
půl šálku šálku quinoy Quinoa
šálek šálek vody Voda
1 lžíce 1 lžíce tamari nebo sojové omáčky Sójová omáčka Tamari
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 granátové jablko Granátové jablko jádra čerstvá
hrst hrst mungo klíčků Klíčky mungo čerstvé
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje Olej olivový 11 ml
1 lžička 1 lžička jablečného octa Ocet jablečný 5 ml
1 lžička 1 lžička medu Med nepasterovaný 18 g
sůl Sůl mořská
čerstvá cibulka nebo bazalka Cibulka jarní čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.