Nutriční hodnoty (Telecí roláda plněná kuřecí fáší)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 663 kJ / 1 593 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 169,39 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 165,33 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,06 g |
Tuky | 85,40 g |
– nasycené | 49,99 g |
– nenasycené | 30,40 g |
–– mononenasycené | 23,72 g |
–– polynenasycené | 6,69 g |
––– omega 3 | 0,76 g |
Vláknina | 9,15 g |
Cholesterol | 801 mg |
Sodík | 552 mg |
Sůl | 1,29 g |
Sacharidy | 34,40 g |
– cukry | 14,50 g |
––– laktóza | 6,10 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
cca 500 g 500 g telecí kýty | Telecí kýta | 500 g |
cca 200 g 200 g kuřecích prsou | Kuře prso | 200 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
asi 150 ml 150 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 150 ml |
1 1 vajíčko | Vejce slepičí | 70 g |
hrst hrst petrželky | Petržel nať čerstvá | |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
lžíce lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | |
50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
2 lžíce 2 lžíce hl.mouky na jíšku | Jíška máslová | 30 ml |