Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zeleninový salát s kuřecím masem a sladkými bramborami (batáty))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 710 kJ /
409 kcal
Bílkoviny93,20 g
– z toho živočišné bílkoviny93,20 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky4,00 g
– nasycené1,12 g
– nenasycené2,28 g
–– mononenasycené1,52 g
–– polynenasycené0,76 g
––– omega 30,76 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 200 mg
Sodík 220 mg
Sůl0,56 g
Sacharidy0,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
ledový salát (nebo křehký hlávkový salát) Salát ledový čerstvý
malá rajčátka Rajče červené čerstvé
kousek kousek červené cibule (nebo lahůdková cibulka) Cibule červená čerstvá
barevná paprika (možno vynechat) Paprika červená čerstvá
1 1 velký batát (stačí pro 3 až 4 osoby) Batáty neloupané
olivový olej Olej olivový
dobrá hořčice Hořčice plnotučná
vinný ocet Ocet vinný bílý
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
trocha trocha cukru Cukr bílý
trocha trocha soli Sůl mořská
voda Voda
400 g 400 g kuřecích prsou (stehenní řízky, krůtí medailonky - 100 g na porci) Krůta prsa bez kůže 400 g
grilovací koření Grilovací koření
mletý pepř Pepř černý mletý
olivový olej Olej olivový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.