Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bezlepkový nahý ovocný dort)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie11 000 kJ /
2 629 kcal
Bílkoviny62,55 g
– z toho živočišné bílkoviny60,76 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,79 g
Tuky130,26 g
– nasycené18,07 g
– nenasycené93,28 g
–– mononenasycené68,11 g
–– polynenasycené25,17 g
––– omega 36,59 g
Vláknina3,88 g
Cholesterol 1,81 g
Sodík 698 mg
Sůl1,47 g
Sacharidy299,70 g
– cukry250,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
7 7 vajec Vejce slepičí 490 g
210 210 g PL mouky (užila jsem schar mix) Mouka pšeničná hladká
1 sáček 1 sáček vanilkového pudinku Puding v prášku 48 g
220 g 220 g cukru Cukr bílý 220 g
7 PL 7 PL oleje Olej řepkový 77 ml
špetka špetka soli Sůl mořská
1 1 vysokoprocentní smetana Smetana kravská sladká 12%
1 1 kysaná smetana (250g) Smetana kravská zakysaná 12%
1 1 mascarpone Mascarpone
1 sáček 1 sáček pudinku bez vaření Olé Puding v prášku
šťáva z 1/2 sklenice šťáva z 1/2 sklenice višňového kompotu Višně zavařené 100 g
1/2 sklenice 1/2 sklenice kompotovaných višní Višně zavařené 100 g
sáček sáček bílé čokoládové polevy Čokoládová poleva
kousek kousek potahovací hmoty na kytičky, lístečky a popisek Fondán
ovoce Jahody čerstvé

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.