Nutriční hodnoty (Bezlepkový nahý ovocný dort)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 000 kJ / 2 629 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 62,55 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 60,76 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,79 g |
Tuky | 130,26 g |
– nasycené | 18,07 g |
– nenasycené | 93,28 g |
–– mononenasycené | 68,11 g |
–– polynenasycené | 25,17 g |
––– omega 3 | 6,59 g |
Vláknina | 3,88 g |
Cholesterol | 1,81 g |
Sodík | 698 mg |
Sůl | 1,47 g |
Sacharidy | 299,70 g |
– cukry | 250,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
7 7 vajec | Vejce slepičí | 490 g |
210 210 g PL mouky (užila jsem schar mix) | Mouka pšeničná hladká | |
1 sáček 1 sáček vanilkového pudinku | Puding v prášku | 48 g |
220 g 220 g cukru | Cukr bílý | 220 g |
7 PL 7 PL oleje | Olej řepkový | 77 ml |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
1 1 vysokoprocentní smetana | Smetana kravská sladká 12% | |
1 1 kysaná smetana (250g) | Smetana kravská zakysaná 12% | |
1 1 mascarpone | Mascarpone | |
1 sáček 1 sáček pudinku bez vaření Olé | Puding v prášku | |
šťáva z 1/2 sklenice šťáva z 1/2 sklenice višňového kompotu | Višně zavařené | 100 g |
1/2 sklenice 1/2 sklenice kompotovaných višní | Višně zavařené | 100 g |
sáček sáček bílé čokoládové polevy | Čokoládová poleva | |
kousek kousek potahovací hmoty na kytičky, lístečky a popisek | Fondán | |
ovoce | Jahody čerstvé |