Nutriční hodnoty (Jablkový koláč s javorovým sirupem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 12
Energie | 19 158 kJ / 4 579 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 66,53 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 27,79 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 38,74 g |
Tuky | 233,10 g |
– nasycené | 139,23 g |
– nenasycené | 83,24 g |
–– mononenasycené | 74,05 g |
–– polynenasycené | 9,19 g |
––– omega 3 | 0,90 g |
Vláknina | 19,35 g |
Cholesterol | 1,41 g |
Sodík | 396 mg |
Sůl | 1,11 g |
Sacharidy | 544,03 g |
– cukry | 252,17 g |
––– laktóza | 2,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1,5 hrnku 1,5 hrnku polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 375 g |
125 g 125 g másla | Máslo kravské | 125 g |
1/3 hrnku 1/3 hrnku cukru | Cukr bílý | 83.3333358168602 g |
1 hrnek 1 hrnek strouhaných jablek | Jablko čerstvé | 250 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
1/2 1/2 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
1 lžička 1 lžička skořice | Skořice ceylonská | 8 g |
1/4 hrnku 1/4 hrnku javorového sirupu | Sirup javorový | 62.5 ml |
hrst hrst sekaných orechů | Vlašské ořechy | |
125 g 125 g másla | Máslo kravské | 125 g |
1/4 hrnku 1/4 hrnku moučkového cukru | Cukr bílý | 62.5 g |
4 lžíce 4 lžíce javorového sirupu | Sirup javorový | 60 ml |