Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablkový koláč s javorovým sirupem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 12

Energie19 158 kJ /
4 579 kcal
Bílkoviny66,53 g
– z toho živočišné bílkoviny27,79 g
– z toho rostlinné bílkoviny38,74 g
Tuky233,10 g
– nasycené139,23 g
– nenasycené83,24 g
–– mononenasycené74,05 g
–– polynenasycené9,19 g
––– omega 30,90 g
Vláknina19,35 g
Cholesterol 1,41 g
Sodík 396 mg
Sůl1,11 g
Sacharidy544,03 g
– cukry252,17 g
––– laktóza2,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1,5 hrnku 1,5 hrnku polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 375 g
125 g 125 g másla Máslo kravské 125 g
1/3 hrnku 1/3 hrnku cukru Cukr bílý 83.3333358168602 g
1 hrnek 1 hrnek strouhaných jablek Jablko čerstvé 250 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
1/2 1/2 prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
1 lžička 1 lžička skořice Skořice ceylonská 8 g
1/4 hrnku 1/4 hrnku javorového sirupu Sirup javorový 62.5 ml
hrst hrst sekaných orechů Vlašské ořechy
125 g 125 g másla Máslo kravské 125 g
1/4 hrnku 1/4 hrnku moučkového cukru Cukr bílý 62.5 g
4 lžíce 4 lžíce javorového sirupu Sirup javorový 60 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.