Nutriční hodnoty (Květák jako mozeček se slaninou a žampióny)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 10 231 kJ / 2 445 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 41,37 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 33,39 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,98 g |
Tuky | 243,35 g |
– nasycené | 115,21 g |
– nenasycené | 118,40 g |
–– mononenasycené | 100,36 g |
–– polynenasycené | 18,04 g |
––– omega 3 | 1,34 g |
Vláknina | 14,20 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 3,52 g |
Sůl | 8,63 g |
Sacharidy | 16,50 g |
– cukry | 6,60 g |
––– laktóza | 0,40 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 1/2 větší hlávky květáku | Květák čerstvý | |
200 g 200 g slaniny | Špek | 200 g |
250 g 250 g žampiónů (1 balení) | Žampion čerstvý | 250 g |
1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
1 PL 1 PL oleje | Olej řepkový | 11 ml |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
kmín | Kmín | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |