Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Květák jako mozeček se slaninou a žampióny)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie10 231 kJ /
2 445 kcal
Bílkoviny41,37 g
– z toho živočišné bílkoviny33,39 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,98 g
Tuky243,35 g
– nasycené115,21 g
– nenasycené118,40 g
–– mononenasycené100,36 g
–– polynenasycené18,04 g
––– omega 31,34 g
Vláknina14,20 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 3,52 g
Sůl8,63 g
Sacharidy16,50 g
– cukry6,60 g
––– laktóza0,40 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 1/2 větší hlávky květáku Květák čerstvý
200 g 200 g slaniny Špek 200 g
250 g 250 g žampiónů (1 balení) Žampion čerstvý 250 g
1 1 menší cibule Cibule čerstvá 70 g
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g
1 PL 1 PL oleje Olej řepkový 11 ml
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
kmín Kmín
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.