Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kančí na pomerančích a skořici)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie7 299 kJ /
1 744 kcal
Bílkoviny162,20 g
– z toho živočišné bílkoviny156,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,20 g
Tuky95,65 g
– nasycené19,56 g
– nenasycené68,05 g
–– mononenasycené39,40 g
–– polynenasycené28,65 g
––– omega 34,66 g
Vláknina19,93 g
Cholesterol 320 mg
Sodík 786 mg
Sůl1,95 g
Sacharidy54,22 g
– cukry32,59 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
800 g 800 g kančí plece Kanec plec 800 g
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
3 3 velké cibule Cibule čerstvá 210 g
5 stroužků 5 stroužků česneku Česnek čerstvý 35 g
2 2 velké pomeranče Pomeranč čerstvý
1 lžička 1 lžička mleté skořice Skořice ceylonská mletá 5 g
1 kostka 1 kostka zeleninového bujónu Bujón zeleninový 10 g
špetka špetka mletého pepře Pepř černý mletý
200 ml 200 ml pomerančové šťávy (použila jsem 100%"krabicovou") Šťáva z pomeranče 200 ml
sůl na dochucení Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.