Nutriční hodnoty (Kančí na pomerančích a skořici)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 7 299 kJ / 1 744 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 162,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 156,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,20 g |
Tuky | 95,65 g |
– nasycené | 19,56 g |
– nenasycené | 68,05 g |
–– mononenasycené | 39,40 g |
–– polynenasycené | 28,65 g |
––– omega 3 | 4,66 g |
Vláknina | 19,93 g |
Cholesterol | 320 mg |
Sodík | 786 mg |
Sůl | 1,95 g |
Sacharidy | 54,22 g |
– cukry | 32,59 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
800 g 800 g kančí plece | Kanec plec | 800 g |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
3 3 velké cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
2 2 velké pomeranče | Pomeranč čerstvý | |
1 lžička 1 lžička mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 5 g |
1 kostka 1 kostka zeleninového bujónu | Bujón zeleninový | 10 g |
špetka špetka mletého pepře | Pepř černý mletý | |
200 ml 200 ml pomerančové šťávy (použila jsem 100%"krabicovou") | Šťáva z pomeranče | 200 ml |
sůl na dochucení | Sůl mořská |