Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jehněčí na švestkách)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 654 kJ /
873 kcal
Bílkoviny3,03 g
– z toho živočišné bílkoviny0,14 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,89 g
Tuky50,05 g
– nasycené13,00 g
– nenasycené35,27 g
–– mononenasycené26,04 g
–– polynenasycené9,22 g
––– omega 32,84 g
Vláknina10,20 g
Cholesterol 51 mg
Sodík 22 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy79,10 g
– cukry62,27 g
––– laktóza0,16 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 1/2 jehněčího hřbetu
2 lžíce 2 lžíce másla Máslo kravské 20 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
12 12 rozpůlených a vypeckovaných švestek Švestky čerstvé 240 g
1 kousek 1 kousek celé skořice Skořice ceylonská
5 5 hřebíčků Hřebíček
1 lžička 1 lžička cukru Cukr bílý 5 g
sůl Sůl mořská
mleté černé koření Pepř černý mletý
1 lžička 1 lžička solamylu Bramborový škrob 5 g
1-1,5 dl 1-1,5 dl bílého vína Víno bílé suché 125 ml
3 lžíce 3 lžíce oleje Olej řepkový 33 ml
1 lžíce 1 lžíce medu Med nepasterovaný 36 g
šťáva z 1/2 citronu Šťáva z citrónu

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.