Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Sulc nebo-li huspenina z vepřových kůží)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie6 669 kJ /
1 594 kcal
Bílkoviny161,48 g
– z toho živočišné bílkoviny160,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,48 g
Tuky100,27 g
– nasycené25,08 g
– nenasycené70,13 g
–– mononenasycené30,04 g
–– polynenasycené40,09 g
––– omega 32,00 g
Vláknina5,65 g
Cholesterol 700 mg
Sodík 651 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy9,75 g
– cukry6,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg kůží vepřových Vepřová kůže 1000 g
1 l 1 l vody Voda 1000 ml
sůl Sůl mořská
2 2 velké bobkové listy (nebo 3 malé) Bobkový list sušený
7 kuliček 7 kuliček nového koření Nové koření
15 kuliček 15 kuliček celého pepře Pepř černý
2 2 hřebíčky Hřebíček
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
kus kus celeru Celer bulva čerstvá
pepř mletý Pepř černý mletý
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1,5 lžíce 1,5 lžíce octa (podle chuti) Ocet lihový 22.5 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.