Nutriční hodnoty (Sulc nebo-li huspenina z vepřových kůží)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 6 669 kJ / 1 594 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 161,48 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 160,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,48 g |
Tuky | 100,27 g |
– nasycené | 25,08 g |
– nenasycené | 70,13 g |
–– mononenasycené | 30,04 g |
–– polynenasycené | 40,09 g |
––– omega 3 | 2,00 g |
Vláknina | 5,65 g |
Cholesterol | 700 mg |
Sodík | 651 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 9,75 g |
– cukry | 6,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg kůží vepřových | Vepřová kůže | 1000 g |
1 l 1 l vody | Voda | 1000 ml |
sůl | Sůl mořská | |
2 2 velké bobkové listy (nebo 3 malé) | Bobkový list sušený | |
7 kuliček 7 kuliček nového koření | Nové koření | |
15 kuliček 15 kuliček celého pepře | Pepř černý | |
2 2 hřebíčky | Hřebíček | |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
kus kus celeru | Celer bulva čerstvá | |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1,5 lžíce 1,5 lžíce octa (podle chuti) | Ocet lihový | 22.5 ml |