Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Přírodní vepřové na hříbkové směsi v pomalém hrnci)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 523 kJ /
1 081 kcal
Bílkoviny167,62 g
– z toho živočišné bílkoviny159,21 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,41 g
Tuky36,75 g
– nasycené10,11 g
– nenasycené18,06 g
–– mononenasycené15,25 g
–– polynenasycené2,81 g
––– omega 30,17 g
Vláknina18,18 g
Cholesterol 525 mg
Sodík 761 mg
Sůl1,71 g
Sacharidy10,83 g
– cukry3,05 g
––– laktóza0,02 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
800 g 800 g vepřové plece Vepřová plec 800 g
300 g 300 g mražených hříbků Hřib čerstvý 300 g
1 hrst 1 hrst sušených hříbků Hřib sušený
200 ml 200 ml vody Voda 200 ml
2 2 cm silný plátek másla Máslo kravské 2 g
1 kostka 1 kostka zeleninového bujónu Bujón zeleninový 10 g
špetka špetka drceného kmínu Kmín mletý
sůl podle potřeby Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.