Nutriční hodnoty (Přírodní vepřové na hříbkové směsi v pomalém hrnci)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 523 kJ / 1 081 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 167,62 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 159,21 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,41 g |
Tuky | 36,75 g |
– nasycené | 10,11 g |
– nenasycené | 18,06 g |
–– mononenasycené | 15,25 g |
–– polynenasycené | 2,81 g |
––– omega 3 | 0,17 g |
Vláknina | 18,18 g |
Cholesterol | 525 mg |
Sodík | 761 mg |
Sůl | 1,71 g |
Sacharidy | 10,83 g |
– cukry | 3,05 g |
––– laktóza | 0,02 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
800 g 800 g vepřové plece | Vepřová plec | 800 g |
300 g 300 g mražených hříbků | Hřib čerstvý | 300 g |
1 hrst 1 hrst sušených hříbků | Hřib sušený | |
200 ml 200 ml vody | Voda | 200 ml |
2 2 cm silný plátek másla | Máslo kravské | 2 g |
1 kostka 1 kostka zeleninového bujónu | Bujón zeleninový | 10 g |
špetka špetka drceného kmínu | Kmín mletý | |
sůl podle potřeby | Sůl mořská |