Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Krémová polévka z jarní cibulky se slaninovým chipsem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 296 kJ /
788 kcal
Bílkoviny8,84 g
– z toho živočišné bílkoviny3,74 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,10 g
Tuky61,88 g
– nasycené40,60 g
– nenasycené19,19 g
–– mononenasycené17,20 g
–– polynenasycené1,99 g
––– omega 30,51 g
Vláknina21,60 g
Cholesterol 201 mg
Sodík 88 mg
Sůl0,15 g
Sacharidy21,61 g
– cukry5,41 g
––– laktóza4,66 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 lžíce 2 lžíce másla Máslo kravské 20 g
2 svazky 2 svazky jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá 240 g
10 cm 10 cm bílé části pórku Pórek čerstvý
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
zeleninový vývar Vývar zeleninový
150 ml 150 ml bílého suchého vína Víno bílé suché 150 ml
150 ml 150 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 150 ml
4 plátky 4 plátky anglické slaniny Anglická slanina

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.