Nutriční hodnoty (Mangoldová ( špenátová ) polévka s tofu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 010 kJ / 719 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 47,04 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 23,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 23,24 g |
Tuky | 13,80 g |
– nasycené | 7,60 g |
– nenasycené | 4,68 g |
–– mononenasycené | 2,83 g |
–– polynenasycené | 1,85 g |
––– omega 3 | 1,08 g |
Vláknina | 24,24 g |
Cholesterol | 42 mg |
Sodík | 743 mg |
Sůl | 0,70 g |
Sacharidy | 92,00 g |
– cukry | 46,42 g |
––– laktóza | 34,30 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g mangoldu ( nebo špenátu ) | Mangold | 500 g |
1 1 bazalkové tofu | Tofu bylinkové | |
1 1 brambor | Brambor zimní | 50 g |
asi 700 ml 700 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 700 ml |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
olej | Olej řepkový |