Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Mangoldová ( špenátová ) polévka s tofu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 010 kJ /
719 kcal
Bílkoviny47,04 g
– z toho živočišné bílkoviny23,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny23,24 g
Tuky13,80 g
– nasycené7,60 g
– nenasycené4,68 g
–– mononenasycené2,83 g
–– polynenasycené1,85 g
––– omega 31,08 g
Vláknina24,24 g
Cholesterol 42 mg
Sodík 743 mg
Sůl0,70 g
Sacharidy92,00 g
– cukry46,42 g
––– laktóza34,30 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g mangoldu ( nebo špenátu ) Mangold 500 g
1 1 bazalkové tofu Tofu bylinkové
1 1 brambor Brambor zimní 50 g
asi 700 ml 700 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 700 ml
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.