Nutriční hodnoty (Bramborák v troubě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 6 692 kJ / 1 599 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 172,43 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 161,04 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,40 g |
Tuky | 57,18 g |
– nasycené | 27,65 g |
– nenasycené | 21,93 g |
–– mononenasycené | 14,31 g |
–– polynenasycené | 7,62 g |
––– omega 3 | 0,31 g |
Vláknina | 18,08 g |
Cholesterol | 1,09 g |
Sodík | 3,82 g |
Sůl | 8,77 g |
Sacharidy | 92,04 g |
– cukry | 11,94 g |
––– laktóza | 7,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
7 ks 7 ks větších brambor ( jemně nastrouhané ) | Brambor zimní | 350 g |
3 ks 3 ks vajec | Vejce slepičí | 189 g |
3 špetky 3 špetky pepře | Pepř černý | |
6 stroužků 6 stroužků česneku - utřený | Česnek čerstvý | 42 g |
3 KL 3 KL chilli olejíčku | Chilli paprička sušená | 15 g |
400 g 400 g na hrubo nastrouhané vysočiny | Suchý salám | 400 g |
200 g 200 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |
sůl na dochucení | Sůl mořská |