Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborák v troubě)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie6 692 kJ /
1 599 kcal
Bílkoviny172,43 g
– z toho živočišné bílkoviny161,04 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,40 g
Tuky57,18 g
– nasycené27,65 g
– nenasycené21,93 g
–– mononenasycené14,31 g
–– polynenasycené7,62 g
––– omega 30,31 g
Vláknina18,08 g
Cholesterol 1,09 g
Sodík 3,82 g
Sůl8,77 g
Sacharidy92,04 g
– cukry11,94 g
––– laktóza7,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
7 ks 7 ks větších brambor ( jemně nastrouhané ) Brambor zimní 350 g
3 ks 3 ks vajec Vejce slepičí 189 g
3 špetky 3 špetky pepře Pepř černý
6 stroužků 6 stroužků česneku - utřený Česnek čerstvý 42 g
3 KL 3 KL chilli olejíčku Chilli paprička sušená 15 g
400 g 400 g na hrubo nastrouhané vysočiny Suchý salám 400 g
200 g 200 g zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 200 ml
sůl na dochucení Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.