Nutriční hodnoty (Čočka v okurkovém objetí se sázeným vejcem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 860 kJ / 1 401 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 98,24 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 98,24 g |
Tuky | 8,25 g |
– nasycené | 1,30 g |
– nenasycené | 6,90 g |
–– mononenasycené | 2,03 g |
–– polynenasycené | 4,87 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 79,14 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,62 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 196,10 g |
– cukry | 20,12 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g předvařené čočky | Čočka hnědá neloupaná | 400 g |
0,5 l 0,5 l láku z okurek (já měla domácí – viz POZN.) | Nálev z okurek | 500 ml |
0,5 l 0,5 l vroucí vody | Voda | 500 ml |
4 - 5 ks 4 - 5 ks sterilovaných okurek (podle velikosti, já měla dlouhé asi 4 cm | Okurka polní zavařená | |
kousky kousky naložené cibule, mrkve, kopru z láku pokud tam jsou) | Kopr nať čerstvý | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
vejce (počet dle strávníků) | Vejce slepičí |