Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Čočka v okurkovém objetí se sázeným vejcem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 860 kJ /
1 401 kcal
Bílkoviny98,24 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny98,24 g
Tuky8,25 g
– nasycené1,30 g
– nenasycené6,90 g
–– mononenasycené2,03 g
–– polynenasycené4,87 g
––– omega 30,00 g
Vláknina79,14 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,62 g
Sůl4,00 g
Sacharidy196,10 g
– cukry20,12 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g předvařené čočky Čočka hnědá neloupaná 400 g
0,5 l 0,5 l láku z okurek (já měla domácí – viz POZN.) Nálev z okurek 500 ml
0,5 l 0,5 l vroucí vody Voda 500 ml
4 - 5 ks 4 - 5 ks sterilovaných okurek (podle velikosti, já měla dlouhé asi 4 cm Okurka polní zavařená
kousky kousky naložené cibule, mrkve, kopru z láku pokud tam jsou) Kopr nať čerstvý
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
vejce (počet dle strávníků) Vejce slepičí

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.