Nutriční hodnoty (Teplý zeleninový salát se sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 804 kJ / 192 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,95 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,95 g |
Tuky | 1,56 g |
– nasycené | 0,39 g |
– nenasycené | 1,01 g |
–– mononenasycené | 0,30 g |
–– polynenasycené | 0,72 g |
––– omega 3 | 0,01 g |
Vláknina | 26,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 319 mg |
Sůl | 0,64 g |
Sacharidy | 23,52 g |
– cukry | 17,91 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
10 10 cherry rajčátek | Rajčata cherry | 300 g |
1 1 střední mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1/2 1/2 malého celeru | Celer bulva čerstvá | 270 g |
1/2 1/2 malého tuřínu | Tuřín čerstvý | |
1/2 1/2 malé zelené cukety | Cuketa čerstvá | 50 g |
zelená jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
1 špetka 1 špetka provensálského koření | Provensálské koření | |
olivový olej | Olej olivový | |
1 1 sýr cottage | Cottage |