Nutriční hodnoty (Fazolovo-tuňákový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 334 kJ / 80 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,76 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,76 g |
Tuky | 0,50 g |
– nasycené | 0,06 g |
– nenasycené | 0,44 g |
–– mononenasycené | 0,06 g |
–– polynenasycené | 0,38 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 284 mg |
Sůl | 0,70 g |
Sacharidy | 18,00 g |
– cukry | 7,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 konzervy 2 konzervy tuňáka ve vlastní šťávě | Tuňák ve vlastní šťávě | |
1 malá konzerva 1 malá konzerva sterilované kukuřice | Kukuřice sterilovaná | |
1/2 konzervy 1/2 konzervy červených fazolí | Fazole červená ledvina | |
1/2 konzervy 1/2 konzervy bílých fazolí v rajčatové šťávě | Fazole bílé | |
2 lžíce 2 lžíce kečupu | Kečup sladký | 30 ml |
1 lžíce 1 lžíce balsamica | Ocet balsamikový bílý | 20 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
chilli papričky | Chilli paprička čerstvá |