Nutriční hodnoty (Pečené brambory na cibuli a slanině)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 2 485 kJ / 594 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,26 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,30 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,96 g |
Tuky | 15,69 g |
– nasycené | 7,31 g |
– nenasycené | 7,61 g |
–– mononenasycené | 6,06 g |
–– polynenasycené | 1,56 g |
––– omega 3 | 0,07 g |
Vláknina | 19,40 g |
Cholesterol | 14 mg |
Sodík | 42 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 93,60 g |
– cukry | 13,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g menších brambor | Brambor zimní | 500 g |
2 2 střední cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
1 hrst 1 hrst nakrájené farmářské slaniny | Špek | |
1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
1 hrst 1 hrst libečku | Libeček čerstvý | |
sůl | Sůl mořská |