Nutriční hodnoty (Vařený jehněčí krk v zelenině)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 874 kJ / 1 165 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 150,48 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 141,75 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,73 g |
Tuky | 32,29 g |
– nasycené | 15,54 g |
– nenasycené | 11,29 g |
–– mononenasycené | 9,96 g |
–– polynenasycené | 1,33 g |
––– omega 3 | 0,55 g |
Vláknina | 17,64 g |
Cholesterol | 338 mg |
Sodík | 790 mg |
Sůl | 1,93 g |
Sacharidy | 62,25 g |
– cukry | 13,22 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
700-800 g 700-800 g jehněčího krku | Jehně krk | 750 g |
1-2 1-2 cibule | Cibule čerstvá | 105 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
asi 5 5 brambor | Brambor zimní | 250 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý |