Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vařený jehněčí krk v zelenině)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 874 kJ /
1 165 kcal
Bílkoviny150,48 g
– z toho živočišné bílkoviny141,75 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,73 g
Tuky32,29 g
– nasycené15,54 g
– nenasycené11,29 g
–– mononenasycené9,96 g
–– polynenasycené1,33 g
––– omega 30,55 g
Vláknina17,64 g
Cholesterol 338 mg
Sodík 790 mg
Sůl1,93 g
Sacharidy62,25 g
– cukry13,22 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
700-800 g 700-800 g jehněčího krku Jehně krk 750 g
1-2 1-2 cibule Cibule čerstvá 105 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
2 2 mrkve Mrkev čerstvá 100 g
asi 5 5 brambor Brambor zimní 250 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.